Навесні, як тільки починає танути сніг, раніше за інших дерев прокидаються берези і починають гнати по стовбуру свій березовий сік. Люди здавна знали про цілющі властивості березового соку тому з нетерпінням чекали теплої весняної днини, щоб зібрати кришталево чистого. ледь солодкуватого березового соку.
Медичні дослідження показали, що прийом хоч одної склянки в день протягом 2-3 тижнів допоможе організму впоратися з весняною слабкістю, авітомінозом, втомою і депресією.Корисний сік і для тих. хто страждає на гастрит, виразкові хвороби, недокрів'я, головний біль, бронхіт, має проблеми з печінкою та нирками. Цей традиційний напій має більш як 30 компонентів, у т.ч. корисні цукри, високий вміст вітаміну С і солей калію. магнію т заліза, органічні кислоти та ферменти, що покращують кровообіг л
...
Читати далі »