ЦЕНТУМ м.Миргород

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 3 » Відбувся фінальний етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2017-2018 н.р.
17:23
Відбувся фінальний етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2017-2018 н.р.

З 22 по 24 травня 2018 року у м.Черкаси відбулося підведення підсумків 1 Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» на базі комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради». В склад делегації від Полтавської області входили методист ЦЕНТУМ м.Миргорода Ломовцева І.М. та вихованки ЦЕНТУМ Погоська Уляна та Онищенко Анна.

Мета заходу – поширення практичної природоохоронної роботи в закладах загальної середньої освіти та закладах позашкільної освіти, залучення учнівської молоді до заходів щодо збереження та поліпшення стану довкілля, формування її життєвих компетентностей у контексті ідей сталого розвитку суспільства. Учасниками фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» у м. Черкаси були команди закладів загальної середньої освіти та команди закладів позашкільної освіти з 12 областей – переможці обласних етапів юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» з Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей.

В урочистому відкритті взяли участь директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України, доктор педагогічних наук, професор Володимир Валентинович Вербицький, директор управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Вікторович Данилевський, Голова Всеукраїнської екологічної асоціації «Зелений світ» Юрій Іванович Самойленко та директор Комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» Людмила Василівна Давиденко.

В програмі «Зеленої естафети» були творчі звіти команд закладів загальної середньої освіти та команд закладів позашкільної освіти за трьома напрямами:

«Практична природоохоронна робота»;

«Просвітницька природоохоронна робота»;

«Навчально-виховна робота з охорони природи».

Також були проведені індивідуальні змагання на звання кращого природо охоронця - практика з моніторингу навколишнього природного середовища в природі, що провели викладачі Черкаського державного технологічного університету, та складання тестових завдань кожним учасником фіналу.

Цікаві зустрічі відбулися в Черкаському державному технологічному університеті: з ректором університету, кандидатом наук з державного управління, доцентом Олегом Олександровичем Григором. Викладачами кафедри екології, кафедри хімії. Захоплюючими були екскурсії до музею радіотехніки та музею історії університету. Багато вражень залишилося від подорожі козацьким Чигирином та екскурсії до Черкаського міського зоопарку.

За результатами фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2017-2018 н.р.. були визнані переможцями в юннатівському природоохоронному русі та нагороджені перехідним Зеленим Прапором:номінація «Заклад загальної середньої освіти»:

Вовковиївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Демидівського району Рівненської області;номінація «Заклад позашкільної освіти»:Вінницька обласна станція юних натуралістів.

Наша команда серед закладів позашкільної освіти виборола 3 місце.

Дякуємо за допомогу в організації поїздки директору Полтавського обласного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді Бедніні В.Г, начальнику відділу освіти Миргородської міської ради Колибельнік Т.М. та директору ЗОШ I - III ступенів № 1 ім.Панаса Мирного Фененко В.В.

Переглядів: 403 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Корисні посилання
  • Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Міністерство освіти і науки України
  • Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації
  • Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського
  • Вінницька обласна станція юних натуралістів
  • Дніпропетровський обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді
  • Донецький обласний еколого-натуралістичний центр
  • Закарпатський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Івано-Франківський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді
  • Луганський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді
  • Львівський обласний дитячий еколого-натуралістичний центр

  • ЦЕНТУМ м.Миргород © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz