ЦЕНТУМ м.Миргород

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 10 » Капітальний ремонт ЦЕНТУМу
09:23
Капітальний ремонт ЦЕНТУМу

У лютому 2018 року в ЦЕНТУМ, а простіше - станції натуралістів, яка знаходиться у Ліску в колишній машино-обчислювальній станції , було закінчено капітальний ремонт частини приміщень: 5 кабінетів з 7 , актова зала , фойє, замінено 30 вікон. Це приміщення 1913 року побудови. В ньому свого часу розміщалась нинішня СШ№5, машино-випробувальна станція. А з 1983 року тут навчаються в гуртках юні натуралісти.

Міський голова С.П.Соломаха, міські депутати, начальник відділу освіти Т.М. Колибельнік, начальник фінвідділу С.М.Скляр прийняли своєчасне і надзвичайно важливе для мікрорайону «Лісок» рішення- зробити капітальний ремонт одного з найстаріших навчальних закладів . Адже для Ліска – це єдине приміщення, де мешканці можуть зібратися на свято чи збори,звернутись до секретаря мікрорайону з своїми проблемамию. І насамперед- це місце цікавих занять гуртків і веселого дозвілля їхніх дітей . Тепер діти навчатимуться в теплих і світлих кабінетах , проводитимуть свої свята в ошатній, затишній актовій залі.

А гуртків тут працює 35, вони об»єднані у три відділи: рослинний, тваринний, екологічний.

У тваринному відділі є гарний «Живий куточок», де розмістилися кролі , морські свинки різних видів-гладкошерстні, довгошерстні, розеточні, хом»яки сірійські і джунгарські, щури декоративні, шиншили, чілійські білки дегу,папуги хвилясті та карели,колекція акваріумних рибок, червоновухі черепахи, шпорцеві жаби, молюски ахатини. Тут працюють гуртки «Юні кролівники», «Юні акваріумісти», «Цікавий тераріум», «Світ тварин і англійська мова», «Орнітологи», «Любителі домашніх тварин» та інші.

У рослинному відділі є прекрасний кабінет кімнатних квітів, теплиця, де діти поглиблюють знання з ботаніки, проводять наукові дослідження ,виконують різні цікаві практичні завдання. Тут працюють гуртки «Ландшафтний дизайн»,»Саду мого дивосвіт»,»Овочівники «Вітамінчик»,»Юні знавці рослин»,»Природа і флористика», «Юні квітникарі»,»Квітковий дизайн» тощо.

В екологічному відділі працює екологічна агітбригада «Джерело», екологічний театр «Першоцвіт», екологічний ляльковий театр «Пролісок», художня студія «Чарівний пензлик» , «Фотонатуралісти»,гуртки природоохоронного напрямку «Екологічний дивосвіт», «Чарівна райдуга», «Основи біології», МАН, «Екологічний прес-центр»,»Калина».

Кожна дитина, яка переступає поріг нашого закладу, знаходить собі цікавий гурток.

Гурткові заняття проводять залюблені в свою справу педагоги,як досвідчені(Ломовцева І.М., М.,Левченко Р.О.,Гула О.П.,Чечель С.І.,Венцісласька Т.В., Скидан В.М.) так і молоді (Тузенко Н.В., Хмара Н.М.,Макаренко Т.В.,Лашко О.А., Піскун М.О.) Юннати під їх керівництвом щороку досягають високих результатів під час проведення міжнародних, Всеукраїнських , обласних конкурсів та акцій, про що свідчать десятки нагород.

Найактивніші юннати мають змогу щороку за незначну доплату відпочивати в ДОТ «Еколог» ( с.Міські Млини Зіньківського району), а взимку там працює 18 днів ( у січні) Зимова предметна школа, викладання в якій проводять викладачі Полтавських вузів( педагогічного , аграрного та технічного).

То ж шановні батьки, запрошуємо ваших дітей відвідати наш оновлений заклад і знайти собі справу до душі.

Переглядів: 421 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Корисні посилання
  • Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Міністерство освіти і науки України
  • Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації
  • Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського
  • Вінницька обласна станція юних натуралістів
  • Дніпропетровський обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді
  • Донецький обласний еколого-натуралістичний центр
  • Закарпатський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Івано-Франківський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді
  • Луганський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді
  • Львівський обласний дитячий еколого-натуралістичний центр

  • ЦЕНТУМ м.Миргород © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz