ЦЕНТУМ м.Миргород

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 22
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 19 » Діти зі сходу України -в ЦЕНТУМі
17:44
Діти зі сходу України -в ЦЕНТУМі

До   Дня Святого Валентина вихованці  ЦЕНТУМу готувалися заздалегідь. Ліпили і малювали, прикрашали святкову залу «валентинками» , поновлювали і поповнювали новими  експонатами кімнату народознавства.  А все тому, що  у гості  до себе вони чекали  дітей,  які переїхали до Миргорода з різних куточків Донецької та Луганської областей.

І ось довгоочікуваний день настав. Зранку  стояв веселий гамір у відділах станції натуралістів : ведучі повторювали слова ,  танцюристи розтанцьовувались , а всіх їх перекрикували строкатіпапуги.

         Задовго до  початку дійства до ЦЕНТУМу почали підходити і під»їжджати маленькі гості разом зі своїми батьками. З привітанням до присутніх звернулася в.о.директора навчального закладу Тузенко Н.В. Потім керівники гуртків тваринного  відділу Ломовцева І.М. та Пересадило О.С. повели дітлахів  на екскурсію в живий куточок до  різнокольорових рибок, повільних черепах, шиншил,хом»яків, гомінливих папуг, Особливо довго діти затримувались біля красенів- кролів . А  очі  любителів квітів у  рослинному відділі розбігалися від зеленого  розмаїття як наших , рідних рослин, так і заморських, чужеземних. Розповіді маленьких екскурсоводів були пересипані загадками, приказками і прислів»ями. А готували їх керівники гуртків Макаренко Т.В. та Левченко Р.О.

Протягом двох тижнів кипіла робота у нашій світлиці. І тепер  екскурсанти побачили українські костюми, в яких ходили в свята та будень їхні прабабусі і прадідусі, які рушники і картини вишивали,  яким посудом користувались, де його зберігали , які зернові культури  вирощували і які продукти з них  виробляли. Особливо їм сподобалась маленька дитина  в колисці , яку всім хотілось поколисати.

 Незабутнє враження справив на гостей виставковий  зал. Яких тільки виробів вони тут не побачили! І з солоного тіста, з бісеру, вишивку стрічками , вироби з  паперу, пластиліну, вироби,виготовлені технікою декупаж . А ще дужче дітям сподобалось своїми руками зробити «валентинку» під час майстер-класу керівника гуртків Тузенко Н.В.і подарувати мамі.

          Після екскурсії по закладу у святково прибраній залі дітей і дорослих чекала конкурсно-розважальна програма. Раз у раз вибухи веселого сміху, жарти   пересипали сценки,вікторини, загадки , ігри . А насамкінець

екологічна агітбригада під керівництвом Гули О.П. виконала кумедні танці,а   потім запросила всіх присутніх на  танцювальний флеш-моб.

Завершилось свято знайомства і дружби   ласуванням  смачним короваєм та солодощами, люб»язно наданими нашими спонсорами.

Багато дітей виявило бажання навчатись у ЦЕНТУМі.

Виховний захід відбувся дякуючи спонсорській допомозі депутатів міської ради Цися О.Г., Аршиннікова О.Г., Швайки С.О.,приватних підприємців Баришпольця Б.В., Бзенка О.М.,Хухри Л.М.

                             

                                         Екологічний  прес-центр ЦЕНТУМу

Переглядів: 540 | Додав: ЦЕНТУМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Корисні посилання
  • Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Міністерство освіти і науки України
  • Департамент освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації
  • Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського
  • Вінницька обласна станція юних натуралістів
  • Дніпропетровський обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді
  • Донецький обласний еколого-натуралістичний центр
  • Закарпатський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Івано-Франківський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді
  • Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді
  • Луганський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді
  • Львівський обласний дитячий еколого-натуралістичний центр

  • ЦЕНТУМ м.Миргород © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz